Het begint allemaal met een enquête

Nou ja, soort van. Onze employer brand strategen zijn op een missie om één belangrijke vraag te beantwoorden: Waarom zouden mensen zich bij uw team moeten aansluiten? Wat zit er voor hen in? Ja, dat zijn twee vragen, maar ze zeggen wel hetzelfde. Naarmate we meer inzicht krijgen in de behoeften van uw bedrijf (op basis van onderzoek en gesprekken), ontwikkelen we een op maat gemaakte enquête om eerlijke feedback van uw werknemers te verzamelen. De vragen hebben betrekking op de werkomgeving, doorgroeimogelijkheden, erkenning en compensatie (inclusief leuke voordelen!), bedrijfscultuur en meer ... eigenlijk, wat zijn uw "wow"-factoren en hoe voelt het om deel uit te maken van uw team?

Turn-around
Standard site

Gevolgd door diepte-interviews

Hoewel enquêtes een goed begin zijn, zijn wij van mening dat een EVP niet kan worden ontwikkeld zonder een divers panel van belangrijke belanghebbenden erbij te betrekken. Onze employer brand strategen houden één-op-één interviews met een aantal van uw beste medewerkers om te begrijpen waarom zij graag voor u werken. Omdat een echt gesprek van mens tot mens de beste manier is om iets authentieks te creëren dat verder gaat dan opsommingen van extraatjes en voordelen.

Dit is wat u krijgt

Omdat elk project uniek is en afgestemd op jouw behoeften en realiteiten, kunnen we hier niet in detail treden. Maar één ding is zeker: u krijgt alles wat u nodig hebt om een verklaring op te stellen die uw bedrijf definieert en om een verhaal te maken waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Wij helpen u bij het identificeren van uw EVP-pijlers, tone of voice en visuele identiteit, zodat u uw unieke waardepropositie op alle platforms kunt promoten - inclusief uw carrièrewebsite, vacatures, inwerkmateriaal, social media-platforms, e-mailcampagnes en meer.

Premium sites

De constante communicatie hield ons op de hoogte en op koers, en zorgde ervoor dat het proces soepel verliep.

Ze jezelf in de werkzoekende markt.
We zijn er om je te helpen.