Content Management System

Content Management System

Stel u voor dat u uw site vrij kunt beheren met behulp van een waterdicht kader. U kunt uw inhoud snel bijwerken en publiceren. Geen codekennis of uitgebreide middelen nodig.

Copywriting

Copywriting

Verhoog de bruikbaarheid, toegankelijkheid en inclusiviteit van uw carrièrewebsite, functiebeschrijvingen en andere inhoud door deze menselijk, relevant en uniek te maken. Dat is precies hoe onze copywriters kunnen helpen.

Quick Apply

Snel solliciteren

Geef prioriteit aan gebruikerservaring met een tool waarmee mensen gemakkelijk kunnen solliciteren op vacatures en creëer een naadloze, prettige ervaring op uw site die de conversie verbetert.

Talent Community

Talent Community

Moedig geïnteresseerde candidaten proactief aan om hun cv's achter te laten en begin met het opbouwen van een robuuste pijplijn van kandidaten die u later kunt aanboren.

Monster Job Management

Monster vacaturebeheer

Een zeer configureerbaar platform om vacatures te plaatsen en kandidaten te beheren. MJM helpt u de controle te nemen over de processen zonder het gevoel te hebben dat technologie u tegenhoudt.

Hiring Event Planner

Evenement Planner

Promoot uw evenement met een professionele landingspagina die is ontworpen voor conversie en het juiste talent aantrekt. Een hiring event planner die helpt de opkomst bij evenementen te verhogen en toptalent aan te trekken.

Verbeter elk contactmoment tussen uw bedrijf en potentiële kandidaten

Geinterreseerd? Ideeen delen is ons
favoriete deel van dit process.