STARTER

Voor uw onmiddellijke personeelsbehoeften

Ontworpen voor werkgevers die haast hebben met het werven en ontvangen van cv's. Dit is de perfecte oplossing als u geen ATS heeft en cv's rechtstreeks in uw inbox wilt ontvangen. Alles wat we nodig hebben is uw logo, een paar woorden over uw bedrijf of een specifieke rol, en uw e-mailadres. Ons team zorgt voor de rest.

Uw starterssite kan binnen 2 weken volledig ontworpen en gelanceerd zijn.

Ons favoriete deel van het proces was het werken met het geweldige Monster STS team! :)

Turn-around
Standard site

STANDARD

Verbeter uw candidate experience

Verbeter uw candidate experience. Wij hebben deze oplossing bedacht en ontworpen voor werkgevers die een minimal design hebben en het beste willen halen uit kleinere budgetten zonder aan kwaliteit in te boeten. Met onze Standard-site kunt u uw verhaal vertellen en waardevolle HR-technologie gebruiken om toptalent aan te trekken, zonder het gedoe of de kosten die gewoonlijk gepaard gaan met een groter project.

Uw standaardsite kan binnen 8-10 weken volledig worden ontworpen en gelanceerd.

67%
Verhoging van het aantal sollicitaties voor een groot communicatie- en mediabedrijf

PREMIUM

Maximaliseer uw merkidentiteit

Dit is onze meest flexibele oplossing, ontworpen en gebouwd om ervoor te zorgen dat uw merkidentiteit volledig tot uiting komt en om een ervaring te creëren waarin werkzoekenden zichzelf kunnen projecteren binnen uw organisatie. Want door meer secties aan uw verhaal toe te voegen, kunt u het vertellen zonder uzelf te beperken. Laat uw teamleden zien, bespreek specifieke functies of vertel over uw bedrijfscultuur (bv. diversiteit en inclusie, voordelen, mogelijkheden voor veteranen). De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos!

Uw Premium site kan volledig worden ontworpen en gelanceerd binnen 16-18 weken.

Het Monster STS team heeft de koppen bij elkaar gestoken om precies te leveren wat we nodig hadden en wilden. Zo dankbaar voor hen.

Premium sites

Sinds ik met het team van Monster STS werk, is het alleen maar een prettige ervaring geweest. Het hele team was zeer consistent en professioneel. Ik heb het gevoel dat ze een verlengstuk van mijn team zijn geworden en een voorstander van mijn succes.

Norwill Healthcare

Klaar om controle te nemen over
uw verhaal?
Wij zijn er om u uit te rusten.