STAP 1

Marktonderzoek

Onze employer branding-strategen kruipen in de huid van werkzoekenden en beoordelen uw online prestaties aan de hand van belangrijke elementen zoals uw carrièresite, sollicitatieprocedure, mobiele optimalisatie, sociale media en reputatie. Het doel is u te voorzien van uitgebreide inzichten, best practices en aanbevelingen, zodat u een duidelijk stappenplan hebt voor uw toekomstige initiatieven.

Mijn favoriete onderdeel van het proces was het leren kennen van het Monster STS team en toezien hoe ze mijn visie voor de website omzetten in realiteit. Ik ben zeer dankbaar voor al het werk dat ieder van jullie heeft gedaan. Bedankt en ik kijk ernaar uit om nog jaren zaken te doen met Monster STS!

Turn-around
Standard site

Voeg een concurrerende benchmark toe

Uw reis naar het werkgeversmerk begint met een Employer Brand Analysis. En als u het naar een hoger niveau wilt tillen, kunt u uw prestaties vergelijken met een specifieke topconcurrent om uit te vinden waar u tekortschiet of waar u een voorsprong heeft. Met een vergelijkende scorecard kunt u uw merkaanwezigheid verbeteren - of dat nu betekent dat u uw carrièresite (her)creëert, een uniek werkgeversvoorstel opstelt, de sollicitatieprocedure heroverweegt of gewoon uw online teksten verbetert. Wat er ook gebeurt, wij zorgen ervoor.

27%
Toename van vacatures voor een groot communicatie- en mediabedrijf

Bedrijven met sterke werkgeversmerken hebben:

  • 10% lagere loonkosten
  • 28% minder personeelsverloop
  • 46% lagere geïndexeerde kosten per werf

Bron: Randstad

Ik heb de afgelopen tien jaar met veel leveranciers gewerkt, maar de samenwerking met het Monster STS team was anders; het ontwikkelde zich tot een echte relatie. Ik keek uit naar al mijn wekelijkse vergaderingen met het team. Het proces was soepel, professioneel, vriendelijk en het uiteindelijke project overtrof mijn verwachtingen. Alle vragen die ik had werden snel en in "lekentaal" beantwoord. Ik ben zo blij dat ik met zo'n geweldig team heb samengewerkt en heb leren kennen!

Stap 2: Verbeter elk contact punt tussen bedrijf en werkzoekende

Klaar om een concrete strategie
te ontwikkelen om de conversie te verhogen?